Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Simpele uitleg over wat ‘social media’ is! …Helpt dit?

Net als Jordan Schaffel, medeoprichter van “Say it Visually” – welke onderstaand filmpje met ons heeft gedeeld – timmeren wij voortdurend aan de weg om juist stil te staan bij uw doelgroep, uw klanten, relaties of andere populatie! Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

…Hierbij stellen wij ons voordurend de vraag of u zich dan ook echt wel realiseert wat het bereik kan zijn van een goedlopend filmpje welke zonder twijfel een viraal effect zal opleveren dat door geen enkel ander medium kan worden bereikt! Of leg de aandacht op úw producten / diensten of recruitment doelstelling door het opzetten van een aanvullende blog (naast ú corporate-site met de juiste indeling, inhoud / functionaliteit en natuurijk met een medewerker aan het woord door o.a. beeld en geluid te delen) en het toverwoord: DIALOOG! En hoe werkt dat in de individuele wereld van ervaren, beleven en smaak-maken?!

Voor het verfijnen van het sociale media-educatie proces, en er zijn tal van manieren om sociale media te beschrijven aan uw baas, uw team, uw vader en moeder, of zelfs aan een tiener – willen we graag metaforen en voorbeelden gebruiken, liefst met verhalen van succesvolle bedrijven, nietwaar?

Maar wat denk jij? Vertelt dit filmpje het verhaal, met goed gebruik van metaforen en brengt het je in beweging om met verbeterde indrukken (via het web) MEER met veel minder uitgaven te bereiken?

Graag zouden we jullie opmerkingen horen?

‘P.S. Besides the spoken language in English we like the kiwi/aussie accent- good touch, do you agree’?

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:, ,

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes