Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Uniek & karakter – BHV, EHBO, VCA & Logistiek maatwerk

Bent u al bekend met het unieke karakter van het bedrijf van Willem Sanders! Nee? Dan vragen wij ú – GROOT OF KLEIN – zeker onderstaand initiatief tot u te nemen. Naast een aanzienlijke KOSTENBESPARING kunt u ook echt zeggen dat u ELKE SITUATIE DE BAAS bent! Zo heeft Willem een klein bedrijf neergezet dat met gedreven zelfstandigen werkt. Hiermee wordt de betrokkenheid tussen de docent en uw medewerkers optimaal.

Maar waar hebben we het over en wat heeft u hieraan? Nou, heel veel kunnen wij u vertellen. Oké-opleidingen staat dan ook als een van de weinige voor maatwerk in opleidingen – Leuker, Sprekender en ook echt Afgestemd op de situatie + Praktijkgericht. Kortom: U wilt niet in het onbekende verloren lopen. Willem en zijn team zijn ervoor om ú bij de Arbo-gerelateerde zaken te ondersteunen met trainingen en advies.

Oké-opleidingen is in 2008 opgericht met als doel bedrijven op een eerlijke manier voor te lichten en daar waar mogelijk geld te laten besparen. Daarvoor is het geven van maatwerktrainingen een ideale oplossing, aangezien wet- en regelgeving er op aanstuurt, dat bedrijven alleen die verplichtingen krijgen die passen bij de bedrijfsgrootte en de risico’s op de eigen werkvloer die zich ongetwijfeld ook bij ú kan ontstaan en zich in ongelukkige situaties bij het werk voordoen.

“Wij vinden het een uitdaging om exact dat te bieden wat voor u nuttig en noodzakelijk is”, aldus Willem Sanders. “Hierin lopen wij vooruit op de landelijke norm die geleidelijk aan die kant op gaat”.

Voor Willem aan het woord – Beeld en Geluid gedeeld over het Internet – …of hierover meer Lezen? Klik en Surf nu direct door naar: Oke-opleidingen (.nl) – Docent / Instructeur: Eerst hulp, Bedrijfshulpverlening, AED/BLS/PBLS, Logistiek, Veilig werken (langs de weg), Brand Ontruiming en Communicatie.

“We vinden in veel opzichten belangrijke kernwaarden voor het nieuwe werken terug in onze eigen denkwijze en kunnen u Zowiso de doeltreffende werkwijze, hartelijkheid en betrokkenheid warm aanbevelen!”, aldus Patrick Bresser – Zowiso (.nl) programma manager – online.

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes