Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

De eerste OpenBreakFast van Nederland

Beste OCE member,

Jasper Boudewijns en Michael J. Dawkins zijn net als haar OpenCoffee Eindhoven bezoekers en de uitstekende gastheer dik tevreden over de laatste ontwikkelingen! Hierbij dan ook naast het verzoek voor het uitbrengen van de videocompilatie hun dankwoord aan alle deelnemers:

…De afgelopen bijeenkomst was zeker bijzonder door al jullie aanwezigheid (+/- 70 personen). Geweldig! Leuk ook om veel positieve reacties te mogen ontvangen. Naast deze mooie opkomst hebben we ook de eerste OpenBreakFast van Nederland gehad (OBF) en waren we weer terug bij hotel Benno – wordt ‘The Prince’.

Bij het aanschouwen van de grootse plannen en trendy ontwerpen (bekijk de video) zijn we er nu al van overtuigd – net als de vele bezoekers en de bijzondere CoffeeGuest – dat deze locatie zich snel zal ontwikkelen tot de “Hot Spot – To Be & To Meet”.
We hebben dan ook van dichtbij kunnen aanschouwen hoe de verbouwing vordert, danken Patrick Bresser Zowiso (.nl) & Erroll Vega voor het maken van videobeelden en Wethouder Erik van Merrienboer van de Gemeente Eindhoven voor zijn mooie woorden.

Zo hebben we ook net bericht gehad van Hotel Benno (‘The Prince’) dat ze niet tijdig klaar zijn met de verbouwing voor aanstaande donderdag. Dit betekent dat we voor een “normale” OpenCoffee gebruik zullen maken van Bar Restaurant 1910 (schuin tegenover Hotel Benno). Het programma dat gepland stond schuift twee weken door.

Aankomende OpenCoffee (over enkele weken) gaat dus weer een bijzonder zijn. Hotel Benno zal weer in een verdere staat van de transformatie zijn. Ze hebben gezegd dan echt klaar te zijn. Ben jij ook benieuwd of het ze lukt? Kom dan van: 09:00-11:30 uur naar OpenCoffee Eindhoven in The Prince, Wilhelminaplein 9.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we (Jasper en Michael) een aantal zaken de revue laten passeren hoe OCE zich komend jaar gaat ontwikkelen en zal er Zowiso (.nl) gezorgd worden voor een online verslag hiervan.
En jij? Ben jij er bij om het netwerk veder uit te bouwen cq. diepen!

X’tra: Na de OpenCoffee zal er aansluitend (als we de lijn doortrekken) de allereerste OpenLunch plaatsvinden. Deze is van 11:30-13:00 uur. Voorwaarden: Apart aanmelden voor deelname (OCE LinkedIn) + bijdrage voor de lunch, 5 muntjes.

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:, ,

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes