Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Centraal OCE thema deze week: Participeren in een samenwerkingsverband

Verschillende initiatiefnemers bevorderen en bieden de mogelijkheid om nu de krachten te bundelen door het creëren van een organisatie breed diensten platform. Net als ons gedachtegoed om Zowiso ;-D bruggen te bouwen tussen de verschillende netwerken, ondernemers maar vooral ook met en rondom uw doelgroep is ook vanuit OpenCoffee op dit moment een netwerk vormend ONS (Open Netwerk & Strategie).
Iedereen die we spreken is dan ook stellig van mening dat dit type samenwerking essentieel is voor de toekomst.

Zo maakt ook Michael J. Dawkins, Ondernemer – Uitgever – Trainer – Netwerker van onder andere Stichting ONE (Open Netwerk Eindhoven) – zich overigens net als ons – sterk om o.a. samen met Jan Willem Alphenaar social media te positioneren en vanuit evenementen als OpenCoffee (Eindhoven) draagvlak te creëren.

Martien van den Endert, assist marketing support is op zijn beurt op zoek naar zelfstandig ondernemers, die ook echt nauw willen samenwerken met andere specialisten, om ondernemers te ontlasten van zaken, die niet tot zijn corebusiness behoren.

Hoewel we met zijn allen duidelijke raakvlakken hebben werken we instinctief vanuit Zowiso uit uw naam alsof we uw eigen (tijdelijke) medewerker zijn om ruimschoots stil te staan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop, het opnemen van de informatieve boodschap of contact met u op te nemen over de carrière mogelijkheden bij u op de werkvloer?
Assist marketing support (.nl) ondersteund net als ons bedrijven in het MKB ( éénpitters tot bedrijven/afdelingen met +/- 250 FTE’s). Door bundeling van krachten kan men hen echter ondersteunen op nagenoeg elk vakgebied. Te denken valt aan diensten op het gebied van marketing, communicatie, huisvesting, administratie, automatisering en coaching.

De ondernemer zal ervaren dat gemak, tijdwinst en onze kennis en ervaring hem veel kan opleveren aldus Martien van den Endert. Daarbij willen we met zijn allen onze diensten aanbieden tegen een zeer concurrerend tarief.

Ook voor ons samenwerkingsverband biedt het grote voordelen: je bent en blijft zelfstandig, maar staat er niet alleen voor. Er worden opdrachten, leads en contacten naar elkaar doorgespeeld. Je netwerk neemt in omvang toe en we houden elkaar scherp door regelmatig te sparren etc.
Wie denkt en handelt klantgericht, is gedreven, betrokken, creatief en heeft de juiste mentaliteit als het aankomt om elkaar verder te helpen?

De eerste reacties: Laat ons jullie succes graag horen dan wel zien! Samen snel schakelen, opdrachten zoeken-vergaren-toespelen en de suggestie zeker ook met een theezakje te komen aanschuiven aan de koffietafel.
Kortom, we vernemen dan ook graag jou reactie…

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:, , ,

One Response to “Centraal OCE thema deze week: Participeren in een samenwerkingsverband”

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Patrick Bresser. Patrick Bresser heeft gezegd: I uploaded a HD Vimeo video http://bit.ly/wilhelminaplein – #OpenCoffee Bar Restaurant 1910 E'hoven, volgend op http://bit.ly/openbreakfast [...]

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes