Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Dienend ondernemerschap (online video)

De maatschappij én ondernemerschap ondergaat de komende decennia een heel uitdagend transformatieproces!

…De reden waarom op 9 feb. jl. de eerste SpecialCoffee is gehouden. Een avondsessie, compleet verzorgd door Trabajo in samenwerking met het omvangrijke netwerk van Open Coffee Eindhoven met als thema “duurzaam werk” en “dienend ondernemerschap”. Zowel toegang als hapjes en drankjes waren geheel kosteloos. Van 17.00 tot 20.00 was elke ondernemer of afgevaardigde van het (eigen) bedrijf van harte welkom bij deze bijzondere netwerkavond!

Een van de sprekers die avond was Jean-Paul Close – initiatiefnemer van de Stad van Morgen, een stichting die zich specialiseert in de begeleiding van deze complexe ontwikkelingen vanuit samenwerkend ondernemerschap. Hij vertelt dan ook over die transitie 2.0 naar 3.0, het 4 x winst denkkader en wat dat voor ons allemaal betekent. Close is hierdoor genomineerd voor de beste Europese Business Innovatie van het jaar.

Hoewel er dus geen financiële bijdrage wordt gevraagd gedurende de enerverende avond, vinden we het wel belangrijk dat iedereen zich vol enthousiasme inzet om enerzijds zijn of haar netwerk te onderhouden en uitbreiden. We zien je dus graag (terug) bij de volgende bijeenkomst – wij hebben alvast de nodige voorzieningen getroffen om je als vanzelfsprekend op te nemen in de groep ondernemers …en dienaars van het wereld erfgoed ;-D als je Jean-Paul kan en mag geloven!

NB. Zowiso is hier net als de volgende spreker overigens levend bewijs van, met de bijzondere propositie van waardebepaling-achteraf en o.a. kosteneffectief in werven met extra zekerheden voor u als ondernemer!
…Maar ook voor al uw cross- en multimedia wensen – audiovisueel – wel, of niet geplaatst op uw nieuwe website(s), weblogs (ZONDER bijkomende kosten…) – bieden wij Zowiso de helpende hand!

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:

2 Responses to “Dienend ondernemerschap (online video)”

  1. [...] eerste SpecialCoffee gehouden, een avondsessie, compleet verzorgd door Trabajo met als thema “duurzaam werk“. Zowel toegang als hapjes en drankjes waren geheel kosteloos. Van 17.00 tot 20.00 was elke [...]

  2. [...] Close weet dit uit ruime ervaring en is dan ook met recht initiatiefnemer van de Stad van Morgen, een stichting die zich specialiseert in de begeleiding van deze complexe ontwikkelingen vanuit [...]

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes