Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Trabajo a/h werk voor werk

Op 9 feb. jl. is de eerste SpecialCoffee gehouden, een avondsessie, compleet verzorgd door Trabajo met als thema “duurzaam werk“. Zowel toegang als hapjes en drankjes waren geheel kosteloos. Van 17.00 tot 20.00 was elke ondernemer of afgevaardigde van het (eigen) bedrijf van harte welkom bij deze bijzondere netwerkavond!

Trabajo heeft hiervoor samen met de initiatiefnemers van OpenCoffee Eindhoven* – Jasper Boudewijns en Michael Dawkins, GSM: 06 811 360 83 – o.a. naast de groep ondernemers in Eindhoven ook OCE uitgenodigd om kennis te komen maken met hen. Trabajo staat voor doorstroming naar een baan via werk, training en coaching. Een samenwerking van Ergon en de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

*) OpenCoffee (OCE) …Geen programma’s, officiële presentaties, naambadges en voorzitters. Gewoon een uurtje unconferencen.

Onze gezamenlijke wens voor de volgende sessie: Hoewel er dus geen financiële bijdrage wordt gevraagd, vinden we het wel belangrijk dat iedereen zich vol enthousiasme inzet om enerzijds zijn of haar netwerk te onderhouden en uitbreiden. We zien je dus graag (terug) bij de volgende bijeenkomst – wij hebben alvast de nodige voorzieningen getroffen om je als vanzelfsprekend op te nemen in de groep ondernemers!

Voor al uw vragen rondom ‘Trabajo aan het werk voor werk’ kunt u contact opnemen met Evert Fila, Business Developer voor Trabajo – T 040 238 7800.

Voor betaalbare fotografie, online video tot aan compleet of gedeeltelijk ingerichte web-portals of weblogs en/of eenvoud in recruitment zijn wij u Zowiso (.nl) graag van dienst – waardebepaling achteraf – dus u als klant bepaald zelf de koopprijs en we starten met een bak koffie of thee!

Recruitment – Voor de snelste en kosten vriendelijkste manier om in contact te komen met de door u gezochte (interim) professional delen wij het risico door naast alle activiteiten enkel de externe kosten – voor de beste mix van de online job- en vacaturesite campagnes / bij aanvang van de werkzaamheden – aan u voor te leggen. Zowiso… en vanuit dienend ondernemerschap veelal en direct ook een vlijmscherp aanbod waarvoor u achteraf niet nog eens in de buidel hoeft te tasten!

Kortom, wel eerst even bellen!

Print, mail of deel dit artikel:
 • Print
 • PDF
 • email
 • Add to favorites
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Google Bookmarks

Tags:, , ,

3 Responses to “Trabajo a/h werk voor werk”

 1. [...] SpecialCoffee Trabajo heeft vandaag op dinsdag 9 februari als thema “Duurzaam Werk”. Trabajo heeft o.a. naast de groep ondernemers in Eindhoven ook OCE uitgenodigd om kennis te komen maken met [...]

 2. [...] waarom op 9 feb. jl. de eerste SpecialCoffee is gehouden. Een avondsessie, compleet verzorgd door Trabajo in samenwerking met het omvangrijke netwerk van Open Coffee Eindhoven met als thema “duurzaam [...]

 3. Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by Zowiso: Nieuwe #onlinevideo -montage: http://bit.ly/duurzaam-werk /Trabajo a/h werk voor werk n.a.v. http://bit.ly/SpecialCoffee #OpenCoffee E’hoven…

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes