Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Digitaal werven

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.

Met onze serviceconcepten (altijd specifiek afgestemd op de wensen van de opdrachtgever) kan elke (HR) manager direct aan de slag. U kiest dan voor de snelste en kosten vriendelijkste manier om in contact te komen met de door u gezochte (interim) professional. Daarbij worden overigens ook uw recruitment kosten variabel in plaats van vaste kosten. Wel zo prettig in een veranderende markt.

Hierbij onze revolutionaire kijk op het geheel:

I – Job site reclame – Wervingscampagnes met inkoopvoordeel, kennis en kwaliteit voor het adverteren van vacatures en het doorplaatsen (het uiteenzetten op veel bezochte sites) – Zekerheden & aanvangskosten!

Let wel: De ervaring leert echter dat het organisaties veel geld kost wanneer een vacature onvervuld blijft! Daarom is focus om de vacature ook echt snel vervuld te krijgen veelal van groot belang. (Optie II: Veeleisend + Garanties)…
In deze situatie delen we het risico over de gemaakte kosten en maakt u dan ook liever gebruik van de sublieme wervings- en selectiediensten van Zowiso (‘full service-concept’) – zo beperkt u productie- en omzetverlies en draagt de campagne en zoek-opdracht bij aan de winstgevendheid van uw organisatie.

II – Wervingscampagne – Zowiso is van mening dat arbeidsbemiddeling in de huidige markt anders kán en moet. Meer persoonlijk contact en aandacht voor het menselijke aspect en een optimale inzet van huidige technologieën zijn voor ons belangrijke randvoorwaarden in het creëren van de juiste match. Een razendsnelle en kwalitatieve match die te allen tijde moet bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers en kandidaten – Lees meer over onze: Leveringsgarantie & gedeelde kosten!

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes