Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Leveringsgarantie en Zekerheden

In de eerste plaats geven we advies. Dit is altijd een op maat gesneden online reclame of wervingscampagne voor jouw vacature. Om de juiste combinatie van vacaturesites te vinden, kijken we goed naar wat voor kandidaat je zoekt. Daarbij letten we op branche, functiecategorie, opleidingsniveau en regio. Door onze grondige kennis van de markt (zie research) levert dat altijd een online campagne op met de hoogste kans van slagen.

Job site reclame – …Voor het snel, kosteneffectief en vakkundig plaatsen van jouw vacature op de beste mix van online vacaturesites!

Beknopte voorwaarden: Iedere vacature is uniek. Afhankelijk van jouw behoeften stellen we een reclamecampagne op die daar op aansluit. Een administratieve medewerker is nu eenmaal gemakkelijker te vinden dan een technische specialist, daarom zetten we voor een dergelijke vacature meer middelen in. Een gemiddelde campagne kost bij ons ongeveer € 1.200,-. Je kan echter met een budget van € 600,- al bij ons terecht voor een online reclamecampagne.

Wervingscampagne – Vlijmscherp, maatwerk en top kwaliteit

Door slim om te gaan met de meest recente technologische ontwikkelingen zijn wij – Zowiso – in staat heel snel de juiste match te maken tegen een scherp tarief. Sterker nog, wij nemen als uitgangspunt minimaal 2 tot 3 geschikte kandidaten te leveren binnen 15 werkdagen* 

Bij acceptatie van de opdracht wordt een vast bedrag van € 695,00 in rekening gebracht voor het opstarten van de campagne (dit in tegenstelling tot een marktconforme € 1.500,00 of fee oplopend tot wel 25%).
Dat geeft commitment van uw zijde, en zeker van de kant van Zowiso.

Zekerheden (wervingscampagne)

Zekerheden voor het zorgeloos uithanden geven van alle taken:
- liefst een medewerker aan het woord (online video gedurende- of kort na de
  eerste kennismaking) & eventueel de inzet van een (tijdelijke) Carrière portal
- een plan van aanpak binnen 3 werkdagen na de intake
- 15% fee (40% korting marktconform) en slechts eenmalige advertentiekosten
- minimaal één geschikte kandidaat binnen 15 werkdagen*
  (anders 50% korting op bemiddelingfee)
- vervanging kandidaat indien kandidaat binnen zes maanden na indienst-
   treding de opdrachtgever verlaat.

Zowiso

Wij bedienen werkelijk alle branches. Van Agrarisch tot Zorg en van de grote multinationals tot de “bakker op de hoek”. Uiteraard zijn er specifieke functiecategorieën waar het online werven meer geschikt voor is dan bij andere functiecategorieën. De adviseur van Zowiso kan je hier verder over informeren.

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

3 Responses to “Leveringsgarantie en Zekerheden”

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes