Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Wil jij Gelukkig(er) Worden !?

Kijk naar deze onthullende samenvatting – het interview (3 minuten), met het antwoord op de vraag: wat het ook JOU echt gaat bieden – en ontdek…
√ Hoe je veel gelukkiger kan worden
√ Hoe je meer energie krijgt in je leven
√ Hoe je het leven kan leiden dat jij wil
√ Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
√ Hoe je minder snel ziek wordt

…Wij van Zowiso.nl waren direct al bij de eerste ontmoeting (OpenCoffee Eindhoven) zo onder de indruk van deze waanzinnige actie (spraakmakende training van 9.30 tot 17.00) dat wij ook direct besloten hebben ons steentje bij te dragen door het initiatief van Stefan kracht bij te zetten. Zo hebben wij voor trainer en spreker Stefan van Happen een introductie video samengesteld en in overeenstemming met Stefan direct een start gemaakt aan een nieuwe en eigentijdse landingspagina “ ikapk.nl ” wat het mogelijk maakt te gaan kijken naar jou Ambitie, je Passie en je Kwaliteiten !! !

Zoals wij graag wensen laat deze titel – “Gelukkig(er) Worden” en url “ikapk.nl” – jou dan ook echt nadenken of het niet tijd is naar de eigen persoon te kijken voor een evaluatie of misschien zelfs naar de organisatie voor een Zowiso multimedia campagne of alsnog een groepstraining op locatie!

Nog enkele plekken beschikbaar: …Stefan hanteert voor zijn initiatief een eerlijke introductieprijs inclusief koffie, thee, water en een lunch onder het credo, vol is vol! Dus ben jij er bij? Inschrijven kan via de link: gelukkigerworden.nl/?o=aanmelden of blijf op de hoogte voor een van de volgende mogelijkheden via gelukkigerworden.nl/?o=informeermij – …Alvast enorm veel plezier en een flinke energie boost gewenst, want ik kan je persoonlijk vertellen dat het een groot genoegen is met Stefan samen te werken om zo meer uit het leven te halen!

Getekend, Patrick Bresser – programma manager online – Zowiso.nl – Video, Fotografie & het Web!

Print, mail of deel dit artikel:
 • Print
 • PDF
 • email
 • Add to favorites
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Google Bookmarks

Tags:, , ,

One Response to “Wil jij Gelukkig(er) Worden !?”

 1. Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by Zowiso: Nieuwe promo: Workshop http://www.bit.ly/gelukkiger-worden of een http://bit.ly/zowiso multimedia campagne voor weinig! (Pls. RT)…

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes