Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

Business Borrel — Den Bosch

De Korte Putstraat in ’s-Hertogenbosch wordt door velen hét culinaire straatje van Nederland genoemd. Waar iedereen het in ieder geval over eens is: Zoetelief is hier het hoogtepunt. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook qua gezelligheid. Dagelijks bewijst Zoetelief dat waar je passie en de beste ingrediënten uit de regio samenbrengt, haast vanzelf iets moois groeit.

Zoetelief is geen stijf restaurant. Je leest hier immers ook je ochtendkrant met een perfecte espresso, pikt even snel met een zakenpartner een voortreffelijke lunch of schuift aan voor een ontspannen brunch, lunch of hightea. Mooi charcuterie (de best geselecteerde en allermooiste hamsoorten) bij de borrel of wat verfijnde andere hapjes; bij Zoetelief kan het allemaal. Voel u welkom en laat u verrassen – zo ook door en vanuit de allerlaatste editie van de Business Borrel in Den Bosch!

…Als je zakelijke doelstellingen hebt dan wil jij iets van de de andere partij en vice versa. Je deelt dus een zakelijke waarde, maar wel op basis van menselijke principes. Zaken doen blijft dus mensen-werk. Het idee is dat als je deelt met anderen, er weer positieve reacties naar jou terugkomen.

KENNIS en CONTACTEN DELEN
Deel je kennis via deze netwerkclub zodat anderen hiervan kunnen profiteren en jou vervolgens ook weer kunnen helpen.
- Wil je bijvoorbeeld tips geven over jouw kennis gebied, dan kan dit door het plaatsen van online nieuwsberichten, of het starten van een discussie over een actueel onderwerp.
- Wil je meer interactie met jouw doelgroep, dan organiseren we onder leiding van Hans van de Rakt – Business Development Coach van MarketShare – samen een ‘life event’, voor een specifieke groep mensen op locatie (veelal voorafgaand om 16.30 tot hooguit 18.00 in een besloten ruimte en dus ook aansluitend op elke business Borrel op de eerste vrijdag v/d maand, vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur Zoetelief, Korte Putstraat 10 – Den Bosch Centrum).

Zo geven wij vanuit Zowiso naast een overduidelijke sfeer impressie ook graag een uitgebreid verslag van de sprekers en bezoekers die avond! De opkomst was voor een “goede” vrijdag fenomenaal waarbij het thema van deze avond “Social Media & Networking” boekdelen sprak voor menig ondernemer. Hierover heeft Kevin Rommen een korte inleidende presentatie geven (meer hierover in de promotievideo).

HET CONCEPT – Op deze netwerk meeting zijn maximaal 50 mensen aanwezig om mee te netwerken.
Je kunt zelf kennis maken met anderen, of als je het ons vraagt introduceren de diverse partners jullie graag bij de andere aanwezigen met gelijkgestemde business activiteiten.

De ambiance is gezellig en ontspannen, zonder naambadges of officiële introducties, dus kom zeker ook zelf naar de Business Borrel in Den Bosch (al is het enkel en alleen al voor de hartelijke ontvangst vanuit Zoetelief)!

PROGRAMMA – 17:00 ontvangst met een heerlijk drankje 18:15 introductie over concept en onderwerp door onze gastheer Hans 18:15 een gast zal haar/zijn visie met ons delen over het thema van deze avond 18:30 netwerken onder het genot van een borrel en hapje 21:00 eventueel deelnemen aan het driegangen menu, of verder borrelen en netwerken 22:00 einde Business Borrel

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:, ,

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes