Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Myspace button
Linkedin button

DSC D4, Echte strijdlust en onze kampioenen!

VVDSC (.nl), D4 voorjaar 2010 – …Vanuit de F wisten de pupillen van DSC E5 uit Kerkdriel in het voorjaar van 2009 al volledig onverslagen het kampioenschap te pakken! Nu – nagenoeg een jaar later – schrijven we met de hulp en toewijding van “de trainers Ruud van de Oord en Johan Maas” weer geschiedenis!


De spelers – Bjorn Blakenburg, Wesley Bresser, Jeroen de Cocq van Delwijnen, Mathijs van Dockum, Marty van Doornmalen, Jordy van Goor, Wouter Grandia, Daniel van der Linden, Tomas Maas, Kevin van de Oord, Rick van den Oord, Ward van den Oord, Ramon van Soelen, Sven Verhoeven en Danny Wolsink – weten keer op keer de aanval in te zetten en heel weinig speelruimte te geven aan de tegenstanders.

Naast onze eigen betrokkenheid als enthousiast en trouwe supporters kunnen we na de winterstop ook duidelijk opmaken dat alle neuzen weer dezelfde kant opstaan en zijn we er samen met Ruud en Johan in geslaagd er weer een (h)echt team van te maken.

Het kampioenschap ligt binnen handbereik. D4 weet dan ook als vanouds onverslagen elke wedstrijd op eigen naam te schrijven en niets kan ze meer stoppen de overwinning te pakken. We kijken met veel trots en plezier uit naar de laatste wedstrijden met de volledige overtuiging dat onze jongens hier nog lang en met veel plezier op terugkijken. We wensen iedereen die het team een warm hart toedraagt veel plezier bij het terugkijken bij de beelden en zien jullie graag terug tijdens de wedstrijden en de festiviteiten die ze verdienen!

 Tip: <Dubbel click> voor groot scherm en selecteer evt. <HD setting ON/OFF>

Tot snel en wees gewaarschuwd voor dit geduchte team en de trainers Ruud en Johan welke enkel en alleen al met discipline en respect zonder grote mond heel veel weten te bereiken – waarbij er onvervalst en recht op de man wordt gezegd hoe wij er over denken ;-D Terechte kampioenen en niet anders.

Print, mail of deel dit artikel:
  • Print
  • PDF
  • email
  • Add to favorites
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Tags:

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes